2012-10-23 14:41:36• hírek • Szatmár.ro

Találkozó elváltak számára

Az egyedül élők terheinek hordozásában szeretnének segíteni a november 15-i találkozóval.

Egy tavaszi, hasonló  témában- és célcsoportnak szervezett lelkinap folytatásaként a Szatmári Római Katolikus Püspökség Világiak Irodája, a Szent János apostol és evangélista (Hildegárda) plébániával közösen találkozóra hívja az elvált, egyedül élő személyeket, szülőket.

A válás okozta trauma, a problémákkal való megbirkózás terhei, az egyedüllét monoton üressége mind ránehezedhetnek az elvált személyre, még nagyobb megpróbáltatást jelentve a gyermeküket, gyermekeiket egyedül nevelők számára. Ilyen helyzetekben valós segítséget jelenthet, a meghallgatás, a tapasztalatok és gondolatok megosztása, a támogatás: nem vagy egyedül a problémáddal. Erre kínál találkozási és megerősödési lehetőséget a november 15-i, csütörtöki találkozó, melyre este hattól nyolcig, a Hildegárda plébánián kerül majd sor.

A házigazda, Ft. Solomayer Sándor plébános felekezettől és kortól függetlenül szeretettel vár mindenkit megismerkedni, erőt gyűjteni, a remény forrásait keresni, az érzésekre figyelni. Az érdeklődők november 12-ig jelentkezhetnek a Wolfenbüttel utca 40. szám alatt található plébánián, valamint Lepedus István referensnél, a 0740-115464-es telefonszámon, és a vi@szatmariegyhazmegye.ro E-Mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: